ANWB Routeplanner
Zoek en vind de snelste route met de nieuwe ANWB routeplanner. Met deze routeplanner vindt u nog eenvoudiger dan voorheen de snelste of kortste weg naar uw vakantieadres of eindbestemming. Of u nu met de auto, fiets, lopend of met het OV reist, de ANWB routeplanner toont u 24/7 de juiste route. Maar u kunt ook uw verbruikte brandstof en de reiskosten berekenen of de actuele verkeersinformatie bekijken over files, wegwerkzaamheden, omleidingen en snelheidscontroles.
Gaat u op vakantie met de auto? Raadpleeg dan eerst de ANWB Routeplanner en laat u informeren.

 anwb
Snelste route ANWB Kortste route ANWB
Van land:
.
Naar land:
Van postcode:
Naar postcode:
Van plaats:
Naar plaats:..

Plan uw ANWB route

 

Routeplanners| SnelsteRoute.nl
Er zijn vandaag de dag vele goede routeplanners op Internet te vinden. De ANWB routeplanner is één van de oudste en verreweg de bekendste. Daarnaast bieden ook onze eigen TomTom, Mappy en Routenet goede en professionele wegenkaarten aan. De routeplanner SnelsteRoute.nl is door kilometerafstanden.nl zelf ontwikkeld. Deze routeplanner, op basis van Google Maps, berekent snel de kortste route tussen maximaal 10 adressen.postcodes en is daarmee een ideaal hulpmiddel voor de vervoer- en transportsector.
Wat voor u de beste routeplanner is is een kwestie van persoonlijke smaak. Wilt u alleen een snelle uitdraai maken van de gekozen route voor onderweg naar uw vakantie adres of wilt u uitgebreide informatie inclusief alle benzinestations, hotels en restaurants onderweg? De keuze is aan u. Naast de ANWB Routeplanner en de Google Maps Routeplanner heeft ook de TomTom nu de mogelijkheid om direct de actuele verkeersinformatie met omleidingen en files te kunnen berekenen.
Dit levert niet alleen veel tijdwinst op onderweg op vakantie maar bespaart u ook veel ergernis.