ANWB Routeplanner
In 2014 is de ANWB gestart met haar nieuwe routeplanner. Met deze nieuwe routeplanner vindt u nog eenvoudiger dan voorheen de snelste of kortste weg naar uw eindbestemming. Of u nu met de auto, fiets, lopend of met het OV reist, de ANWB routeplanner toont u 24/7 de juiste route. Maar u kunt ook uw verbruikte brandstof en de reiskosten berekenen of de actuele verkeersinformatie bekijken over files, wegwerkzaamheden, omleidingen en snelheidscontroles. Raadpleeg dus eerst de ANWB Routeplanner voor u op reis gaat en laat u informeren.


  ANWB Routeplanner

    Snelste route ANWB   Alternatieve route ANWB   Kortste route ANWB  
  Van land:   Naar land:
Via (optioneel)
       
  Van postcode:     Naar postcode:    
   
  Van plaats:     Naar plaats:    
         
         
         
 
Plan uw ANWB route

Routeplanners
Er zijn vandaag de dag vele goede routeplanners op Internet te vinden. De ANWB routeplanner is één van de oudste en verreweg de bekendste. Een andere goede bekende is MAP24. Binnenkort gaat deze routeplanner samen met NOKIA zodat nog meer content en kaarten kunnen worden aangeboden. Beide routeplanners zijn handig om vooraf een goede print van de route te printen. Daarnaast bieden ook onze eigen TomTom, Mappy en Routenet goede en professionele wegenkaarten aan.

Wat voor u de beste routeplanner is is een kwestie van persoonlijke smaak. Wilt u alleen een uitdraai kunnen maken van de gekozen route zonder al te veel poespas of wilt u uitgebreide informatie inclusief alle benzinestations, hotels en restaurants onderweg? De keuze is aan u.

TomTom heeft daarnaast de mogelijkheid om direct de actuele verkeersinformatie met omleidingen en files te kunnen berekenen. Dit levert niet alleen veel tijdwinst op maar bespaart u tevens veel ergernis.