Routeplanner | Afstanden in kilometers in Nederland
U gaat binnenkort met uw auto op bezoek bij familie of vrienden en u wil graag de kilometerafstand weten tussen bijvoorbeeld de steden Nijmegen-Groningen, Amsterdam-Maastricht of Utrecht-Zwolle?
Dat kan nu met onze routeplanner: Afstanden berekenen in kilometers in Nederland. Onze routeplanner is gebaseerd op de functionaliteit van Google Maps. Uw zoekopdracht wordt middels een API naar Google Maps verzonden en geretourneerd als een route op ons landkaartje.
TIP: Gebruik deze routeplanner ook voor het zoeken naar de afstand tussen twee postcodes. Bijv :(van 6532 XH naar 1222 TE)

Afstanden berekenen in kilometers in Nederland

                                             


Hybride auto's | Schone en zuinige auto's
Meer en meer leveren de grote autoleveranciers schone en zuinige auto's op de Nederlandse automarkt. De vraag naar dit soort auto's neemt sterk toe. Onlangs bracht Volkswagen de Volkswagen Polo BlueMotion uit. Het motto van deze nieuwe Volkswagen is: Schoner, Zuiniger en Goedkoper. Met een tankinhoud van 45 liter rijdt deze Polo bijna 1400km (!)
Andere automerken gaan de concurrentie aan: De Honda Insight, Toyota Prius, Ford Fusion hybride, Peugeot 3008 hybride. De autolijst wordt steeds langer. Een hybride auto verbruikt minder brandstof en is dus ook milieuvriendelijker dan een normale auto: 15-35 % minder in de stad en buiten de bebouwde kom zelfs 25-55%. Ook heeft u bij de aanschaf van een nieuwe hybride auto diverse financiële voordelen: geen motorrijtuigenbelasting (MRB) en grote korting of zelfs kwijtschelding van de BPM.

Elektrische auto's | De toekomst
Als u een hybride auto niet groen genoeg vindt is er natuurlijk ook de elektrische auto. Hoewel dit voor een particulier nog wel een dure aankoop is. Maar er gloort hoop aan de horizon. Volkswagen denkt nl. dat de elektrische auto binnen drie jaar goedkoper is dan een brandstofauto. Volgens het Duitse concern komt dit vooral door de snel dalende kostprijs van batterijen. Daarnaast worden in 2013 ook de eerste auto's op waterstof op de markt gebracht. Hoewel waterstof gemaakt wordt op basis van electriciteit en dus niet geheel duurzaam is wordt er toch veel verwacht vandeze wijze van voortstuwing.

Bereken de afstand in kilometers tussen de plaatsen:
Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Eindhoven Tilburg Almere Groningen Breda Nijmegen Enschede Apeldoorn Haarlem Arnhem Zaanstad Amersfoort Haarlemmermeer ' s-Hertogenbosch Zoetermeer Zwolle Dordrecht Maastricht Leiden Emmen Ede Venlo Westland Deventer Sittard-Geleen.

Thema's en rubrieken kilometerafstanden.nl   Contactgegevens: Social Media:

 Routeplanning met Google   Maps en ANWB

Reisplanners voor OV bus en   treinverkeer

Afstandsberekening middels   postcodevergelijking

Kostenvergelijking verkeer      vervoer en toltarieven

 Verkoop en populariteit   (electrische) auto's

 

Kilometerafstanden.nl
Waalstad Nijmegen
Sleedoornstraat 14
6523 GG Nijmegen

E: info@kilometerafstanden.nl
T: 06-20502750
KvK: 50249851
BTW Nr: NL061179449B02
IBAN: NL14 INGB 0004 2119 93

W: postcodeafstanden.nl
W: postcodevergelijker.nl
W: reiskostenvergoeding.nl

Facebook

YouTube

Twitter

(C) 2011-2015  Kilometerafstanden.nl  All rights reserved  
| Kilometerafstanden.nl | Sitemap | Contact | Linkpartners |

Concept en realisatie: Waalstad Webdesign, Nijmegen
Kamer van Koophandel: 50249851 | BTW nummer: NL061179449B02 | Rek.nummer/IBAN: NL14 INGB 0004 2119 93