Afstanden matrix Nederland 2017-10-24T09:38:11+00:00

Afstandenmatrix Nederland | Plaatsen & Postcodes
De grafische weergave van onderlinge kilometerafstanden tussen plaatsen of postcodes kan op verschillende manieren. Een veelgebruikte weergave is de matrix. Een matrix is een rechthoekig schema van getallen, gerangschikt in rijen en kolommen. Onderstaande screenmovie van Afstandenmatrix Nederland | Plaatsen & Postcodes toont een dergelijk schema.
Lees op deze pagina alle relevante informatie of download Afstandenmatrix in onze webwinkel.

Hoe werkt de afstandenmatrix?
De afstandenmatrix is een Excel bestand. In de horizontale rijen en verticale kolommen kunt u een reeks plaatsen of postcodes invoeren. Deze reeks plaatsen en postcodes zijn in Excel naar wens uit te breiden. Na het invoeren van de datagegevens en het activeren van de startbutton stuurt een ingebouwd VBA macro de gegevens naar Google Maps Routeplanner die de onderlinge afstanden berekent en terug plaatst in de afstandenmatrix. Het gebruik van deze Windows tool is gebonden aan een maximum van 2500 berekeningen per 24 uur.

Download afstandenmatrix Nederland
U kunt de Excel applicatie: Afstandenmatrix Nederland | Plaatsen & Postcodes downloaden in onze webwinkel tegen een éénmalig tarief van € 39,95. Deze Windows applicatie werkt op basis van Google Maps, snelste afstand, enkele reis per auto. Klik op onderstaande button om de tool: Afstandenmatrix Nederland plaatsen en postcodes te downloaden.

Afstandenmatrix Nederland

Heeft u nog andere vragen over de mogelijkheden van deze applicatie? Mail ons via ons contactformulier.