ANWB Autovakantie2018-11-13T10:05:22+00:00

ANWB Autovakantie

De vakantieperiode staat er aan te komen en Nederlanders  staan weer te popelen om er op uit te trekken. Of u nu met de auto op wintersport gaat of met de camper naar de zon in Zuid-Europa, met ANWB Autovakantie vind u altijd de leukste en goedkoopste locaties in Europa.
De keuze is onbeperkt. Gaat u voor een luie strandvakantie in Spanje of voor een actieve wandelvakantie in de Alpen. Gewoon relaxed naar de camping in Frankrijk of zwemmen en snorkelen in de Adriatische zee. De ANWB begeleid u veilig en vertrouwd naar de diverse vakantiebestemmingen in Europa. Onderweg in uw auto geniet u van de zekerheid die de ANWB u bied mocht u of uw auto iets overkomen. Met de ANWB Routeplanner of SnelsteRoute.nl, de ANWB Wegenwacht maar ook met een ANWB reisverzekering.
Wat uw bestemming ook wordt, verreweg de meeste vakantiegangers pakken de auto naar de vakantiebestemming. De ANWB autovakantie helpt u onderweg en brengt u naar de mooiste vakantieadressen in heel Europa. Eenmaal weg van de snelweg kunnen de verschillende autorondreizen beginnen. Bekijk per auto de middeleeuwse steden en dorpen in Zuid-Spanje, de fraaie kastelen in Frankrijk of toer rond in het glooiende Italiaanse landschap van Toscane en Umbrië.
In de luxe vakantiehuizen van Belvilla, bekend vanwege het comfort en de vaak fraaie ligging in de omgeving, wordt uw vakantiereis een onvergetelijk ervaring.

 

Wintersport in de bergen

Tijdens het winterseizoen gaan Nederlanders weer massaal met een ANWB autovakantie naar de sneeuwpistes in de Alpen. Als je van een skiër wil weten waarnaar hij of zij op zoek is in een skigebied dan zijn de antwoorden divers. De één wil veel pistekilometers kunnen maken terwijl de ander op zoek is naar steile en uitdagende pistes. In het algemeen zoeken wintersporter naar grotere skigebieden met veel diversiteit, naar gegarandeerde sneeuw in de wat hoger liggende skigebieden en natuurlijk de apres ski afwisseling.