ANWB routeplanner 2017-12-27T14:40:55+00:00

ANWB routeplanner

Zoek en vind de snelste route met de vernieuwde ANWB routeplanner. Met deze routeplanner vindt u nog eenvoudiger dan voorheen de snelste of kortste weg naar uw vakantieadres of eindbestemming. Of u nu met de auto, fiets, lopend of met het OV reist, de ANWB routeplanner toont u 24/7 de juiste route. Maar u kunt ook uw verbruikte brandstof en de reiskosten berekenen of de actuele verkeersinformatie bekijken over files, wegwerkzaamheden, omleidingen en snelheidscontroles.
Gaat u op vakantie met de auto? Raadpleeg dan eerst de ANWB routeplanner en laat u informeren. 

 anwb
Snelste route ANWB Kortste route ANWB
Van land:
.
Naar land:
Van postcode:
Naar postcode:
Van plaats:
Naar plaats:..

Plan uw ANWB route
Afstanden berekenen met de ANWB routeplanner

ANWB Routeplanner

Wilt u bedrijfsmatig de routeplanner van de ANWB gebruiken om afstanden voor woon-werkverkeer voor uw medewerkers te berekenen? Kilometerafstanden.nl biedt met haar PostcodeService hiervoor een kant-en-klare oplossing. Deze oplossing is gebaseerd op het gebruik van de TomTom routing servers, tevens leverancier van de kaarten die door de ANWB worden gebruikt. Wilt u ook de kilometerafstanden en reistijden van uw medewerkers laten berekenen? Stuur ons een mail of bekijk de mogelijkheden op onze PostcodeService pagina.

ANWB routeplanner  en SnelsteRoute.nl

Er zijn vandaag de dag vele goede routeplanners op Internet te vinden. De ANWB routeplanner is één van de oudste en verreweg de bekendste. Daarnaast bieden ook onze eigen TomTom, Mappy en Routenet goede en professionele wegenkaarten aan. De routeplanner SnelsteRoute.nl is door kilometerafstanden.nl zelf ontwikkeld.

ANWB routeplanner

Deze routeplanner, op basis van Google Maps, berekent snel de kortste route tussen maximaal 10 adressen of postcodes en is daarmee een ideaal hulpmiddel voor de vervoer- en transportsector.
Wat u de beste routeplanner vind is een kwestie van persoonlijke smaak. Wilt u alleen een snelle uitdraai maken van de gekozen route voor onderweg naar uw vakantie adres of wilt u uitgebreide informatie inclusief alle benzinestations, hotels en restaurants onderweg? De keuze is aan u. Naast de routeplanner ANWB en de Google Maps routeplanner heeft ook TomTom nu de mogelijkheid om direct de actuele verkeersinformatie met omleidingen en files te kunnen berekenen. Dit levert niet alleen veel tijdwinst op onderweg op vakantie maar bespaart u ook veel ergernis.