Dataset KML Polygonen 4PP postcodes2018-12-06T15:44:13+00:00

Dataset KML Polygonen 4PP postcodes

KilometerAfstanden.nl heeft haar dataset KML Polygonen 4PP postcodes geoptimaliseerd voor gebruik in Google Earth. Het bestand laat de verdeling van Nederland in 4PP postcodegebieden zien en is uit te breiden met extra informatie in de infovensters. Deze KML dataset is geschikt voor individueel gebruik maar ook in combinatie met BI software. Het maakt complexe data en geografische gegevens snel inzichtelijk in de 3D omgeving van Google Earth.

Dataset KML polygonen 4PP postcodes

Met de dataset KML Polygonen 4PP postcodes kunt u Nederland en de provincies onderverdelen in postcodegebieden met het programma Google Earth. U krijgt hierdoor een goed overzicht van de ligging van de 4069 postcodegebieden. U kunt dit KML bestand eenvoudig openen in een tekstverwerker om de data aan te passen en/of uit te breiden met uw eigen gegevens. Deze extra informatie wordt getoond in de infovensters binnen Google Earth.

Download een voorbeeld KML bestand en bekijk de inhoud met Google Earth. De bron van deze dataset is het BAG-register en de gegevens zijn per 01-01-2019 geactualiseerd.

Download polygonen postcode Bestel de KML Polygonen 4PP postcode dataset in onze webwinkel.