Kilometerafstand berekenen tussen twee postcodes2018-11-23T20:33:47+00:00

KilometerAfstanden berekenen tussen twee postcodes

Op de volgende mapkaart kunt u op basis van postcodes de route en afstand uw woon-werkverkeer berekenen. De afstandsberekening wordt verwerkt door TomTom Maps, op basis van enkele reis en snelste afstand per auto.
Daarnaast worden tevens de locatiegegevens en de reistijd tussen de twee postcodes weergegeven. Deze toepassing wordt veel gebruikt bij het invullen van reiskostendeclaraties of bij het berekenen van uw woon-werkverkeer.

KilometerAfstanden woon-werkverkeer berekenen voor bedrijven en organisaties

Wilt u het totaal van de kilometerafstanden tussen de postcodes van uw werknemers weten? De vragen uit het bedrijfsleven om het woon-werkverkeer van medewerkers te kunnen meten en te kunnen monitoren nemen toe. Bijvoorbeeld als onderbouwing voor een mobiliteitsplan voor de werknemers van uw organisatie. Met als doel de CO2 emissie van uw organisatie in kaart te brengen op weg naar een meer duurzame bedrijfsvoering.
KilometerAfstanden.nl heeft daarom voor HR afdelingen van bedrijven en organisaties een passende, geautomatiseerde oplossing ontwikkeld. Met onze PostcodeService kunt u meerdere keren per jaar grotere aantallen postcode afstanden door ons laten berekenen. Daarbij berekenen wij niet alleen de afstanden tussen postcodes of adressen maar desgewenst ook de reistijd, de straalafstand of de GPS coördinaten.

TIP: Gebruik deze kaart ook voor het zoeken naar afstanden tussen Duitse of Belgische postcodes. Voeg daarvoor achter de vijf-cijferige Duitse postcode de letters DE toe (voorbeeld: 81737 DE). Voeg achter de Belgische vier-cijferige postcode de letters BE toe (voorbeeld: 1410 BE)