Bereken kilometerafstand tussen twee plaatsen 2017-10-07T14:35:20+00:00

Afstanden berekenen tussen twee of meerdere plaatsen

U gaat binnenkort met de auto op vakantie en u wil graag de kilometerafstand weten tussen twee plaatsen? Dat kan met onze rekenhulp: Afstanden berekenen tussen twee of meerdere plaatsen. Deze rekentool is een handig hulpmiddel om snel en eenvoudig het exacte aantal kilometers naar uw vakantiebestemming te berekenen. De opgegeven route wordt middels een API naar Google Maps Routeplanner verstuurd en aldaar berekend. De kilometerafstand is gebaseerd op een enkele reis, op de snelste wijze over de weg naar uw eindbestemming.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om het woon-werkverkeer van uw organisatie door onze PostcodeService te laten berekenen. Deze PostcodeService is een snelle en efficiënte methode om kilometerafstanden en reistijden van medewerkers te kunnen genereren. Scan nu uw medewerkersbestand en krijg meer inzicht in de kosten van woon-werkverkeer en mobiliteit.Afstanden berekenenBereken de afstand in kilometers tussen de plaatsen:
Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Eindhoven Tilburg Almere Groningen Breda Nijmegen Enschede Apeldoorn Haarlem Arnhem Zaanstad Amersfoort Haarlemmermeer ‘s-Hertogenbosch Zoetermeer Zwolle Dordrecht Maastricht Leiden Emmen Ede Venlo Westland Deventer Sittard-Geleen.