KML Polygonen Gemeenten Nederland 20192018-12-06T15:39:15+00:00

KML Polygonen Gemeenten Nederland 2019

Het KML Polygonen gemeenten in Nederland 2019 is door ons geoptimaliseerd voor gebruik in Google Earth. Het bestand laat de grootte en de verdeling van Nederland in gemeenten zien en is eenvoudig met een tekstverwerker uit te breiden met extra informatie in de infovensters. Deze KML Polygonen Gemeenten Nederland dataset is geschikt voor individueel gebruik maar ook in combinatie met BI software. Deze laatste software maakt complexe hoeveelheid data- en geografische gegevens snel inzichtelijk.

KML Polygonen Gemeenten Nederland

Het bestand KML Polygonen Gemeenten Nederland opent met het programma Google Earth. U krijgt hierdoor een goed overzicht van de ligging en de grootte van de 355 gemeenten in Nederland per 2019.  U kunt dit KML bestand eenvoudig openen in een tekstverwerker om de data aan te passen en/of uit te breiden met uw eigen gegevens. Deze extra informatie wordt getoond in infovensters binnen Google Earth.

Bekijk de demo gemeenten KML bestand met Google Earth. De bron van deze dataset is het BAG-register en de gegevens zijn per 01-01-2019 geactualiseerd.

 

Download polygonen postcode Download: KML Polygonen 355 gemeenten in Nederland in onze webwinkel.