KML Polygonen Gemeenten Nederland 2017-07-24T13:45:05+00:00

KML Polygonen Gemeenten Nederland

Het KML Polygonen gemeenten Nederland is door ons doorontwikkeld en geoptimaliseerd voor gebruik in Google Earth. Het bestand laat de grootte en de verdeling van Nederland in gemeenten zien en is eenvoudig met een tekstverwerker uit te breiden met extra informatie in de infovensters. Deze KML Polygonen Gemeenten Nederland dataset is geschikt voor individueel gebruik maar ook in combinatie met BI software. Deze laatste software maakt complexe hoeveelheid data- en geografische gegevens snel inzichtelijk.

KML Polygonen Gemeenten Nederland

Het bestand KML Polygonen Gemeenten Nederland opent met het programma Google Earth. U krijgt hierdoor een goed overzicht van de ligging en de grootte van de 300 gemeenten in Nederland.  U kunt dit KML bestand eenvoudig openen in een tekstverwerker om de data aan te passen en/of uit te breiden met uw eigen gegevens. Deze extra informatie wordt getoond in de infovensters binnen Google Earth.
Bekijk de demo 20 gemeenten KML bestand met Google Earth. De bron van deze dataset is het BAG-register en de gegevens zijn per 01-10-2017 geactualiseerd.

 

Download polygonen postcode Download: KML Polygonen 389 gemeenten in Nederland in onze webwinkel.