Reiskostenformulier voor particulieren 2018-07-21T09:55:33+00:00

Reiskostenformulier voor particulieren
Kilometerafstanden.nl heeft een Digitaal Reiskostenformulier ontwikkeld dat snel en efficiënt uw reiskosten berekent op basis van postcode vergelijking. Dit Excel bestand berekent de onderlinge kilometerafstand tussen twee opgegeven postcodes. De reiskostenvergoeding, ook wel de kilometervergoeding genoemd, is de bijdrage die u krijgt van uw werkgever voor gemaakte reiskosten voor woon-werkverkeer.

Snel en efficiënt declareren
Het Reiskostenformulier onderscheid zich van de vele andere gratis formulieren door haar volledig geautomatiseerde berekeningen. Het Reiskostenformulier is bedoeld voor werknemers die de afstand voor woon-werkverkeer moeten berekenen maar kan ook een personeelsadministratie veel werk uit handen nemen. Het Excel formulier werkt op elke computer die verbonden is met het Internet. De onderlinge kilometerafstand van de opgegeven postcodes wordt automatisch door Google Maps berekent. De kilometerafstanden worden vervolgens automatisch vermenigvuldigt met een kilometerprijs en levert zo een uiteindelijk te declareren bedrag op.

Alle voordelen op een rij:
vink-icoon Het digitale Reiskostenformulier werkt met Windows, Excel en Google Maps op basis van snelste reisafstand per auto.
vink-icoon Automatische berekening van gereden kilometerafstanden en reiskostenvergoeding.
vink-icoon Voorkomt foute invoer van reiskostenformulier. Controle achteraf niet meer nodig.
vink-icoon Postcode invoer handmatig of via copy/paste.
vink-icoon Eenmalige kosten voor 1 licentie. Mail ons voor een offerte voor het gebruik van meer licenties.
vink-icoon Bent u geïnteresseerd? Download de DEMO versie en/of bekijk de mogelijkheden in onderstaande screendump.

 

 

 

 

Reiskostenvergoeding 2018
De reiskostenvergoeding, ook wel de kilometervergoeding genoemd, is de bijdrage die u krijgt van uw werkgever voor gemaakte reiskosten tussen woon-werkverkeer. Een werkgever is niet verplicht uw reiskosten te vergoeden, maar het is wel zeer gebruikelijk dat dit gebeurd. Vaak valt deze vergoeding binnen de CAO afspraken binnen uw bedrijfstak. De eerste € 0,19 per kilometer zijn onbelast. U betaald daar geen belasting over. Mocht uw werkgever meer vergoeden dan € 0,19 per kilometer omdat de reiskosten over het algemeen hoger zijn dan worden die meerkosten wel belast door de belastingdienst.