Routenet routeplanner2017-05-05T14:34:54+00:00

Routenet Routeplanner

De Routenet routeplanner  is een vertrouwde en veelgebruikte routeplanner in Nederland. Routenet wordt veel gebruikt op websites van derden, met diensten zoals routebeschrijvingen naar bedrijven, maar biedt ook diensten aan op het gebied van onderlinge berekening van kilometerafstanden tussen bedrijfslocaties.
KilometerAfstanden.nl is partner van Routenet en gebruikt de data en database van Routenet voor de toepassing: Postcode afstanden berekenen met 1 druk op de knop. Met deze toepassing, ook wel bulkprocessing genoemd, kan men tot wel 100.000 postcodes met elkaar vergelijken. Toepassingen zijn bijvoorbeeld de berekening van woon-werkverkeer en bijbehorende reiskostenvergoedingen tussen werknemers en bedrijfslocaties. De routeplanner van Routenet is beschikbaar in landen in Europa en Noord-Amerika.

Routenet routeplanner
PostcodeService met Routenet routeplanner
KilometerAfstanden.nl biedt u de Postcodeservice aan, een methode om met behulp van de datagegevens van Routenet snel en efficiënt grote aantallen postcodes met elkaar te vergelijken.  Het is daarbij mogelijk om te kiezen voor de kortste of snelste route en de onderlinge reisafstanden en reistijd van auto, openbaar vervoer, fiets of wandelen kunnen worden weergegeven. De Postcodeservice is ook beschikbaar voor transport en vrachtvervoer tot 40 ton.

Bereken de afstand met Routenet van:
Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Eindhoven Tilburg Almere Groningen Breda Nijmegen Enschede Apeldoorn Haarlem Arnhem Zaanstad Amersfoort Haarlemmermeer ‘ s-Hertogenbosch Zoetermeer Zwolle Dordrecht Maastricht Leiden Emmen Ede Venlo Westland Deventer Sittard-Geleen.

Bereken de afstand met Routenet naar:
Athene Barcelona Belgrado Berlijn Birmingham Boedapest Boekarest Bremen Dortmund Duisburg Dusseldorf Essen Frankfurt Genua Glasgow Hamburg Hannover Helsinki Keulen Kopenhagen Krakov Leeds Lissabon Londen Madrid Malaga Marseille Milaan Moskou München Napels Oslo Palermo Parijs Poznan Praag Riga Rome Saloniki Sarajevo Sevilla Sheffield Sofia Stockholm Stuttgart Turijn Valencia Warschau Wenen Zagreb.