Zakelijke licenties2018-03-09T20:07:35+00:00

Zakelijke licenties Digitaal Reiskostenformulier en Postcodevergelijker
KilometerAfstanden.nl hanteert speciale licentietarieven voor bedrijven en organisaties met meerdere interne locaties of grotere aantallen eindgebruikers. Leidraad hierbij is het aantal kopieën van de Postcodevergelijker of het Reiskostenformulier die u bij ons afneemt. Hoe groter het aantal afnames, hoe hoger de staffelkorting, hoe lager de stukprijs. Op deze wijze profiteert u van kortingen tot wel 75%. Desgewenst leveren wij bij afname van meerdere licenties de originele VBA broncode gratis aan. Deze broncode kunt u vervolgens zelf of door ons passend op maat laten maken voor gebruik binnen uw organisatie.

Tarieven voor gebruik van het Digitaal Reiskostenformulier Basis of Premium

  • Digitaal Reiskostenformulier Basis | De standaard versie van ons reiskostenformulier wordt door ons aangeboden onder de naam Digitaal Reiskostenformulier Basis. De kosten van het Reiskostenformulier Basis bedragen € 19,95 en is bedoeld voor de losse verkoop aan individuele klanten.
  • Digitaal Reiskostenformulier Premium | Voor bedrijven en organisaties met grotere aantallen eindgebruikers bieden wij aan het Digitaal Reiskostenformulier Premium. Optioneel kunnen wij dit reiskostenformulier en de onderliggende VBA code op maat maken voor uw organisatie. De kosten van het Reiskostenformulier Premium bedragen € 29,95. Vraag ons om een offerte of naar de mogelijkheden en stuur een email. Voor het Digitaal Reiskostenformulier Premium hanteren wij de volgende licentietarieven:
 Reiskostenformulier Premium 5 tot 10 licenties 11 tot 50 licenties 51 tot 100 licenties Meer dan 100 licenties
 Korting op stukprijs 25% 40% 50% Op aanvraag
 Aanlevering VBA code Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag


Rekensom voorbeeld

Stel u koopt voor 60 medewerkers een Digitaal Reiskostenformulier Premium. U heeft dan 60 licenties nodig. U heeft recht op een korting van 50% op de stukprijs.
De kosten bedragen: 60 x € 29,95 = € 1797,- min 50% korting = € 898,50. U betaald nog maar € 15,- per licentie, per jaar, per medewerker.

* Alle bovenstaanden bedragen zijn exclusief 21% BTW
* Download standaard licentie overeenkomst voor Digitaal Reiskostenformulier Premium.


 

Tarieven voor het gebruik van de Postcodevergelijker 

  • De Postcodevergelijker | De standaardkosten van de Postcodevergelijker bedragen € 150,-  Indien u de Postcodevergelijker wil gebruiken voor grotere aantallen eindgebruikers binnen of buiten uw organisatie gelden de volgende staffelkortingen. Vraag ons om een offerte of naar de mogelijkheden en stuur een email.
 Licenties Postcodevergelijker 1 tot 5 licenties 5 tot 10 licenties 11 tot 25 licenties Meer dan 25 licenties
 Korting op stukprijs 20% 30% 40% 50%
 Aanlevering VBA broncode Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag Gratis


Rekensom voorbeeld

Stel u wil voor 8 locaties in Nederland een Postcodevergelijker aankopen. U heeft dan 8 licenties nodig. U heeft recht op een korting van 30% op de stukprijs.
De kosten bedragen 8 x € 150,- = € 1200,- min 30% korting = € 840,-

* Alle bovenstaanden bedragen zijn exclusief 21% BTW
* Download standaard licentie overeenkomst voor Postcodevergelijker.