Garantiebepalingen 2018-07-19T10:54:11+00:00

Garantiebepalingen en updates

Op onze digitale producten de Postcodevergelijker en het Reiskostenformulier rust een recht op garantie. Deze producten worden eenmalig aangekocht. U heeft recht op garantie gedurende  één jaar na aankoop van het product. Deze garantie betreft het verhelpen van kleine technische vragen en wensen van deze producten na reclamatie.
De Postcodevergelijker en het Reiskostenformulier worden niet automatisch voorzien van updates.

FairUse en voorwaarden Google Maps
Google Maps is per 16-07-2018 overgegaan naar een ander betaalmodel voor haar diensten en services. De Postcodevergelijker en het Reiskostenformulier maken gebruik van deze diensten. Deze verandering heeft dan ook consequenties voor deze producten. Het kan zijn dat deze producten per genoemde datum minder goed functioneren. Wanneer dit het geval is  krijgt u van ons een gratis oplossing aangeboden indien het product minder dan één jaar geleden is aangekocht.
Heeft u ons product langer dan één jaar in bezit dan vervalt deze oplossing. U kunt contact met ons opnemen voor een verlenging van deze producten.

De Postcodevergelijker kent een maximum verbruik van 2500 berekeningen per 24 uur. Wij gaan er vanuit dat u op basis van FairUse dit maximum niet gedurende langere tijd verbruikt. Mocht u dit product toch willen gebruiken voor grotere aantallen berekeningen dan vragen wij u eerst contact met ons op te nemen.