Over kilometerafstanden2017-12-11T14:47:32+00:00

Over KilometerAfstanden.nl

KilometerAfstanden.nl kent inmiddels een lange geschiedenis en heeft zich gedurende de afgelopen jaren meer en meer gericht op de ontwikkeling van applicaties en diensten in de sector Verkeer en Mobiliteit. Wij adviseren klanten met vragen over mobiliteitszaken, berekenen afstanden voor woon-werkverkeer en bieden kant-en-klare oplossingen voor vervoersvraagstukken.

“Mijn naam is Fred Wielakker (1961). Ik ben sinds mijn jeugd reislustig en geïnteresseerd in geografie en verre landen. Ik bedenk graag slimme geografische applicaties die nietszeggende geodata inzichtelijk en toepasbaar maken. Mobiliteitstoepassingen die consumenten veel en onnodig werk besparen. De applicaties en diensten van kilometerafstanden.nl worden ontwikkeld door specialisten met een gedegen kennis van PHP, Excel, VBA en MySQL databases. Deze kennis gecombineerd met de juiste knowhow van de mogelijkheden van Google Maps maakt dat wij unieke mobiliteitsproducten creëren die zich onderscheiden door kwaliteit, eenvoud en prijs.”

Waarom in zee met KilometerAfstanden.nl?
De website KilometerAfstanden.nl is een initiatief van Waalstad Internet, een ZZP internetbureau gevestigd in Nijmegen. Waalstad Internet bevindt zich met haar corporate websites in de verkeer-vervoer- en mobiliteits sector.
Zoekt u een internetbureau die uw logistieke wens begrijpt en binnen het geplande budget kan realiseren? Lees dan verder!

Redenen om met ons samen te werken! 

  • Als u een flexibele en innovatieve partner zoekt die met u meedenkt.
  • Als u graag werkt met korte communicatielijnen en met een snelle respons op uw vragen.
  • Als u waarde hecht aan kwalitatieve goede en betrouwbare applicaties voor weinig geld.
  • Als u het prettig vind dat gemaakte afspraken wederzijds worden nagekomen.
  • Als u geadviseerd wil blijven worden door mensen met verstand van zaken. Ook na de oplevering van een opdracht.

Wie zijn onze klanten?
Onze klantenkring is breed verdeeld over de verschillende sectoren van de zakelijke markt, het onderwijs en gemeentelijke instanties. De laatste jaren is er ook een toenemende vraag naar onze producten en diensten vanuit mobiliteitsbureau’s. Zij adviseren middels mobiliteitsplannen grotere bedrijven en instellingen bij het verduurzamen van hun organisatie. Het woon-werkverkeer wordt hierbij vaak onder de loep genomen om te zien of men CO2 neutraler kan presteren. Producten als onze PostcodeService of de Postcodevergelijker sluiten hier goed op aan en leveren de benodigde geodata.