Afstanden berekenen met de Postcodevergelijker 2018-07-21T08:54:34+00:00

Afstanden berekenen met de Postcodevergelijker 

Bent u op zoek naar een efficiënte methode om de onderlinge kilometerafstand van grote aantallen postcodes te berekenen? Wij beschikken met de Postcodevergelijker over een Excel applicatie die u het precisiewerk van postcodeberekeningen uit handen neemt. Met deze rekentool berekent u zelf in een handomdraai de onderlinge afstand tussen maximaal 500 postcodes per dag. U kunt dit maximum door ons onbeperkt laten verhogen. Lees alle relevante informatie op deze pagina.

De Postcodevergelijker | Applicatie voor woon-werkverkeer
Kilometerafstanden.nl heeft voor bedrijven en organisaties die grote aantallen postcodeafstanden moeten berekenen de Postcodevergelijker ontwikkeld. De vraag naar deze rekentool is groot. Elk jaar opnieuw veranderen kilometerafstanden voor woon-werkverkeer door de aanleg van nieuwe (snel)wegen, bruggen of andere redenen. Deze veranderingen hebben direct gevolg voor de kilometervergoeding van duizenden werknemers. De Postcodevergelijker is dan een handig hulpmiddel voor bijvoorbeeld personeels- en salarisadministraties. Het mes snijdt hierbij aan twee kanten. Uw organisatie bespaart arbeidskosten en uw medewerkers wordt saai invoerwerk uit handen genomen.

De pluspunten van De Postcodevergelijker op een rij:

vink-icoon
 Snelle en efficiënte applicatie om de onderlinge afstand tussen grote aantallen (duizenden) postcodes te berekenen.
vink-icoon Toepassing op basis van OS Windows, Excel en Google Maps Routeplanner, snelste route, enkele reis per auto.
vink-icoon Afstanden berekenen tussen onderlinge postcodeafstanden voor woon-werkverkeer
vink-icoon Maximum van 500 berekeningen per dag met een doorlooptijd van één seconde per berekening.
vink-icoon Maximaal jaarlijks verbruik: 10.000 berekeningen. U kunt dit maximum naar wens verhogen? Neem hiervoor contact met ons op!
vink-icoon Postcode invoer handmatig of via copy/paste.
vink-icoon Betalen met iDEAL, Paypal of achteraf met BTW factuur op naam.
vink-icoon Bent u geïnteresseerd? Download en bekijk demoversie en beoordeel de Postcodevergelijker.

Welke klanten gingen u voor?
Bekijk de volgende selectie van bedrijven en organisaties. Kilometerafstanden.nl heeft in het recente verleden voor deze opdrachtgevers diverse opdrachten uit mogen voeren. In veel gevallen werd overgegaan tot de aankoop en gebruik van De Postcodevergelijker.

Aangepaste varianten op De Postcodevergelijker:
vink-icoon Wij leveren indien gewenst een Adresvergelijker die de kilometerafstand tussen adressen vergelijk. Met de Adresvergelijker kunt u afstanden berekenen en de tool functioneert identiek aan de Postcodevergelijker.
vink-icoon Wilt u een Postcodevergelijker op maat? Wij kunnen onze rekentool ombouwen zodat deze voldoet aan uw persoonlijke wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Postcodevergelijker op basis van Google Maps routeplanner met als varianten fietsen, lopen of openbaar vervoer.
vink-icoon Bekijk onze zakelijke licenties of neem onze leveringsvoorwaarden door.