Reiskostenformulier2018-11-02T22:45:54+00:00

Reiskostenformulier Premium voor bedrijven en organisaties

KilometerAfstanden.nl heeft een Digitaal Reiskostenformulier Premium ontwikkeld dat snel en efficiënt uw reiskosten berekent op basis van postcode vergelijking. Dit Excel bestand berekent de onderlinge kilometerafstand tussen twee opgegeven postcodes. De reiskostenvergoeding, ook wel de kilometervergoeding genoemd, is de bijdrage die u krijgt van uw werkgever voor gemaakte reiskosten voor woon-werkverkeer.

Snel en efficiënt reiskosten declareren
Het Reiskostenformulier Premium onderscheid zich van de vele andere gratis formulieren door haar volledig geautomatiseerde afstandsberekeningen. Het Reiskostenformulier Premium is bedoeld voor werknemers binnen grotere organisaties die maandelijks de afstand van woon-werkverkeer moeten berekenen. Daarnaast levert dit formulier personeelsadministraties veel tijdwinst door de eenduidige aanlevering en reiskostenberekening. Het Excel formulier werkt op elke Windows computer die verbonden is met het Internet. De onderlinge kilometerafstand van de opgegeven postcodes wordt automatisch middels een API door Google Maps berekent. De kilometerafstanden worden vervolgens vermenigvuldigt met opgegeven kilometerprijs en de som hiervan levert uiteindelijk een te declareren bedrag op.

Alle voordelen op een rij:
vink-icoon Het Reiskostenformulier Premium voor bedrijven en organisaties werkt met Windows, Excel en Google Maps op basis van snelste reisafstand per auto
vink-icoon Automatische berekening middels Google Maps API van gereden kilometerafstanden en reiskostenvergoeding
vink-icoon Houdt rekening met verschil tussen woon-werkverkeer of extra zakelijk gereden kilometers
vink-icoon Voorkomt foute invoer van reiskostenformulier. Controle achteraf niet meer nodig
vink-icoon Postcode invoer handmatig of via copy/paste
vink-icoon Applicatie na aankoop geldig gedurende looptijd jaarlijks abonnement
vink-icoon Bent u geïnteresseerd? Download de gratis demo en bekijk de functionaliteit en mogelijkheden van dit formulier.
vink-icoon Stuur ons een email als u vragen heeft over deze applicatie of een offerte op maat.

 

reiskostenformulier

Klik op de afbeelding om de demo te dowmloaden

 

Laat uw bestaande reiskostenformulier door ons automatiseren met Google Maps !
Gebruikt u binnen uw organisatie een Excel reiskostenformulier? Wij kunnen onze VBA code implementeren in uw bestaande reiskostenformulier! Hiermee profiteert u als werkgever door de eenduidige postcode invoer en kilometerberekening door Google Maps. Het resultaat kan een besparing op de kosten van woon-werkverkeer zijn. De postcodeberekening wordt gedaan door Google Maps, op basis van snelste afstand, enkele reis per auto.
Nieuwsgierig? Stel uw vragen via ons contactformulier en stuur uw reiskostenformulier op met uw wensen. Na de beoordeling van uw formulier sturen wij u een gratis advies en offerte.

 

Reiskostenvergoeding 2018
De reiskostenvergoeding, ook wel de kilometervergoeding genoemd, is de bijdrage die u krijgt van uw werkgever voor gemaakte reiskosten tussen woon-werkverkeer. Een werkgever is niet verplicht uw reiskosten te vergoeden, maar het is wel zeer gebruikelijk dat dit gebeurd. Vaak valt deze vergoeding binnen de CAO afspraken binnen uw bedrijfstak. De eerste € 0,19 per kilometer zijn onbelast. U betaald daar geen belasting over. Mocht uw werkgever meer vergoeden dan € 0,19 per kilometer omdat de reiskosten over het algemeen hoger zijn dan worden die meerkosten wel belast door de belastingdienst.